Mονοήμερη πεζοπορία (Hiking)

Περιλαμβάνει μια μεγάλη βόλτα στην φύση ή μονοπάτια που περπατάμε την μέρα ή την νύχτα και διαρκεί για μικρό χρονικό διάστημα. Γίνεται για ενασχόληση, για διασκέδαση, για επικοινωνία με την φύση και για να καθαρίσουμε το μυαλό μας από το άγχος της καθημερινότητας. Επίσης παρέα θα μάθουμε πώς να πεζοπορούμε ορθά & με ασφάλεια στο βουνό μέσω του εκπαιδευτικού μας χαρακτήρα που δίνουμε στις δράσεις μας.

Πολυήμερη πεζοπορία (Trekking)

Πολυήμερη πεζοπορία σε μονοπάτια και με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις σε καταφύγια, ξενώνες και σπάνια σε αντίσκηνα. Μπορεί να περιλαμβάνει την ανάβαση σε κορυφές βουνών ή τη διάσχιση απλών φαραγγιών όπου δεν απαιτείται η χρήση ειδικού ορειβατικού εξοπλισμού και αναρριχητικών τεχνικών/εξοπλισμού. Επίσης γίνεται για διασκέδαση και χαρά, αλλά εκεί έχουμε ένα συγκεκριμένο προορισμό.

Πεζοπορία στην φύση με σκύλο (Trekking with your dog)

Μια διαφορετική πεζοπορία από ότι έχουμε συνηθίσει αφού πλέον το έχουμε καθιέρωσει!

Πάρτε τον τετράποδο φίλο σας και ελάτε στην παρέα μας να απολαύσουμε τη φύση!

Η εκτόνωση μέσω της πεζοπορίας μέσα στη φύση παρέα με το σκύλο σας είναι ευεργετική και για τους δύο, σωματικά αλλά και πνευματικά!

Παράλληλα υπάρχει διάλεξη – σεμινάριο και ερωτήσεις – απαντήσεις από τον εκπαιδευτή σκύλων Σιδερέα Πέτρο!

Δεκτοί και συμμετέχοντες χωρίς σκύλο.

Σημαντικό: Διατίθονται 2 δωρεάν θέσεις με σκύλο, για τα σκυλάκια των καταφυγίων που μένουν μόνιμα εκεί ώστε να δώσουμε και σε αυτά την ευκαιρία να βγουν μια ωραία πεζοπορική βόλτα! Οι εθελοντές των φιλοζωικών σωματείων να επικοινωνούν μαζί μας.

Πεζοπορία & Οίνος (Hiking & Wine)

Όταν η περιπλάνηση συναντά την οινογευσία το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό και σίγουρα ευφραίνει όχι μόνο του ανθρώπου την καρδίαν! Η συγκεκριμένη δραστηριότητα περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε τοπικούς αμπελώνες,οινοποιεία και η περιπατητική βόλτα σε περιοχές με φυσικό ενδιαφέρον.

Φωτογραφικά projects

Τα πάντα μπορούν να ξεκινήσουν από μία ιδέα. Το φωτογραφικό project είναι μια πρόκληση για να υλοποιηθούν αυτές οι ιδεες. Σε συνεργασία με έμπειρους φωτογράφους, διοργανώνονται υπαίθριες δραστηριότητες με σκοπό τη φωτογράφιση σημείων φυσικού ενδιαφέροντος, αστροφωτογραφία με νυχτερινή παρατήρηση και προσωπικά πορτρέτα.

Φιλοζωικά projects

Στο παρελθόν βοηθήσαμε εθελοντικά στο οργανωτικό μέρος της διεξαγωγής περιπατητικής βόλτας με σκύλους που μένουν σε καταφύγια σε συνεργασία με τους εθελοντές αυτών. Βάσει αυτού διοργανώνουμε πεζοπορίες αντίστοιχου ενδιαφέροντος που μέρος των εσόδων μας πηγαίνουν στα καταφύγια για τα έξοδα περίθαλψης και σίτισης των σκύλων που μένουν σε αυτά.

Περιβαλλοντικές δράσεις

H ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον περισσότερο από ποτέ.Στο πλάισιο αυτό πραγματοποιούνται περιβαλλοντικές δράσεις όπως εκπαιδευτικές εκδρομές σε βοτανικά πάρκα ή τοποθεσίες φυσικού ενδιαφέροντος, οργάνωση για καθαρισμό σε άλση και πάρκα, συνεργασία με δήμους για δενδροφύτευση κτλ

Εταιρικά και Σχολικά events

Προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υπαιθρίων δραστηριοτήτων. Επικοινωνήστε μαζί για το πακέτο που σας ενδιαφέρει.

Δραστηριότητες Team Building

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν διαφόρους τύπους που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση κοινωνικών θέσεων (socializing) και αλλαγής διάθεσης (αναψυχή) είτε για την ενίσχυση στην πράξη, εννοιών ομαδικής εργασίας, επικοινωνίας, συνεργασίας και επίτευξης στόχων.

Άλλες Υπαίθριες Δραστηριότητες

Σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, παρέχονται οι δραστηριότητες της Ποδηλασίας, Θαλάσσιο καγιάκ, Rafting, Canyoning, Αλεξίπτωτο πλαγιάς και πολλές άλλες ακόμη.

Οι υπαίθριες δραστηριότητες αποσκοπούν κυρίως στην αναψυχή, την ικανοποίηση και την πληρότητα του συμμετέχοντα, απαιτούν ενεργητική συμμετοχή με ταυτόχρονη εφαρμογή συγκεκριμένων κανόνων ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.

hiker
paws
paws